News 24 albania

news 24 albaniaNews 24 albania eshte tv me 24 ore ne dite lajme, nga te gjitha trojet ku jetojne shqiptaret dhe mbulon lajme nga kategori te ndryshme.

Shiko news 24 albania online

News 24 albania eshte nje kanal lajmeve thjesht fillimisht e themeluar nga gazetari italian dhe ish-aksioneri te gazetes Gazeta Shqiptare, Radio Rash, Balkanweb dhe portal, Carlo Bollino. Formati kanali i ngjan Lajme italian saj ekuivalent Rai. Lajme eshte perditesuar çdo minute, e cila ka bere News 24 nje nga stacionet e preferuar e shume institucioneve shqiptare dhe junkies lajmeve.

Nisur ne 2002, TV News 24 dhe ende eshte i pari udheheqes i Shqiperise 24-oreshe lajme kanal. Me shume informacion eshte ne dispozicion ne faqen e internetit te kompanise. News 24 eshte pare i Shqiperise per 24-oreshe lajme kanal dhe aktualisht komandon pjesen me te madhe te tregut per lajme online.Ne industrine televizive shqiptare po perparon me shpejtesi dhe duke u bere jashtezakonisht konkurrues.

Faqja officiale e news 24 albania

News 24 albania eshte e angazhuar per te ruajtur udheheqjen e saj ne treg duke adoptuar kryesor-edge teknologjive te – dhe nje komponent eshte aftesia per te ofruar nje shume te sofistikuar mbi-ajer prezantim qe lehte outclasses konkurrencen. faqja news 24 albania

Nëse keni dicka për të komentuar ju lutemi bëjeni në hapsirën më poshtë. Gjithashtu mund të përdorni butonat Like, Tweet, Google +1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation